Nieuws

 • Indien u verhuisd naar een andere stad of dorp, dan dient u zich in te schrijven bij een huisarts in uw nieuwe woonplaats. Wanneer de inschrijving bij uw nieuwe huisarts is geregeld verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij uw medisch dossier kunnen overdragen aan uw nieuwe huisarts. (let op: zonder uw toestemming wordt het dossier niet overgedragen)

 • Indien u in aanmerking komt voor de griepvaccinatie en /of pneumokokkenvaccinatie ontvangt u begin oktober een uitnodiging per post.

  U kunt alleen een vaccinatie krijgen indien u een brief ontvangen heeft.

  De vaccinatie vindt plaats in Medisch Centrum Epicurus op: * vrijdag 18 november * dinsdag 22 november * woensdag 23 november

  Extra maatregelen in verband met het coronavirus:
  – Blijf thuis als u 1 of meer van deze klachten heeft: verkoudheid, keelpijn, niezen, hoesten, niet meer ruiken of proeven, koorts. U kunt dan bellen voor een afspraak, indien u klachtenvrij bent.
  – Houd 1,5 meter afstand van anderen.

  Kunt u niet op de ingedeelde dag en tijd zoals in de oproepbrief beschreven staat? Dan mag u zonder te bellen één van de andere prikdata kiezen.

  Wij verzoeken u:
  – De oproepbrief mee te nemen.
  – Korte mouwen te dragen. 

  Infographic_Griepprik-2022

   

 • Roel Pelleboer, huisarts.

  U zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat er nogal veel veranderingen zijn aan het personeelsfront bij praktijk Triniteit.

  In verband met het pensioen van dr Warringa maak ik sinds 1 september deel uit van het vaste team en zal ik 3,5 dag per week werkzaam zijn. Wellicht dat u mij afgelopen weken al eens tegengekomen bent op de praktijk toen ik alvast warm liep. Met mijn gezin ben ik afgelopen zomer van Noord-Brabant naar Zeeland verhuisd.

   

  Ik mag mij nu 10 jaar arts noemen en heb gewerkt in een verpleeghuis, op de interne geneeskunde en verscheidene andere afdelingen van het ziekenhuis.

  In het eerste jaar van mijn opleiding tot huisarts heb ik ook stage gelopen bij Guus Jaspar en Marieke Menu. Ik kijk op dat jaar zeer positief terug! Destijds heb ik veel plezier gehad aan het werken bij praktijk Triniteit, reden te meer om terug te komen.