Nieuws

 • Indien u verhuisd naar een andere stad of dorp, dan dient u zich in te schrijven bij een huisarts in uw nieuwe woonplaats. Wanneer de inschrijving bij uw nieuwe huisarts is geregeld verzoeken wij u contact met ons op te nemen zodat wij uw medisch dossier kunnen overdragen aan uw nieuwe huisarts. (let op: zonder uw toestemming wordt het dossier niet overgedragen)

 • Roel Pelleboer, huisarts.

  U zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat er nogal veel veranderingen zijn aan het personeelsfront bij praktijk Triniteit.

  In verband met het pensioen van dr Warringa maak ik sinds 1 september deel uit van het vaste team en zal ik 3,5 dag per week werkzaam zijn. Wellicht dat u mij afgelopen weken al eens tegengekomen bent op de praktijk toen ik alvast warm liep. Met mijn gezin ben ik afgelopen zomer van Noord-Brabant naar Zeeland verhuisd.

   

  Ik mag mij nu 10 jaar arts noemen en heb gewerkt in een verpleeghuis, op de interne geneeskunde en verscheidene andere afdelingen van het ziekenhuis.

  In het eerste jaar van mijn opleiding tot huisarts heb ik ook stage gelopen bij Guus Jaspar en Marieke Menu. Ik kijk op dat jaar zeer positief terug! Destijds heb ik veel plezier gehad aan het werken bij praktijk Triniteit, reden te meer om terug te komen.

 • Vanaf 13 maart 2023 is drs. de Jonge met zwangerschapsverlof.

  We wensen haar een fijn zwangerschapsverlof toe!

  Waarnemend huisartsen zullen de patiëntenzorg van drs. de Jonge tijdens deze periode overnemen.